Her 500 tl siparişlerinizde 1 Poxy Hediye
Hesap Oluştur Giriş Yap
0
Sepetim


Sepetiniz boş

POXY HİJYENİK SPREY SATIŞTA

14 Mart 2020

POXY HİJYENİK SPREY NEDİR


Poxy Her Yer Hijyenik Sprey, özel formül sayesinde kalıntı bırakmadan hijyen sağlar. Bireylerin çoğunlukla temas halinde olduğu yüzeylerde hijyen için güvenle kullanılan, üstün temizlik sağlayan doğal bir üründür.


POXY HİJYENİK SPREY


Poxy Hijyenik Sprey; hücre zarını etkileyen anyonik yüzey aktif maddeler ve kirleri yenerek dokulardan ayıran nonyonik yüzey aktif maddelerin mükemmel birleşimi ile geliştirilmiş yüksek konsantrasyonlu, etkili hijyen sağlayan bir üründür.


Klor, fosfat, paraben gibi sağlığa zarar veren kimyasallar içermez. Özellikle: zemin, masa, kapı kolu, armatür, klavye, cep telefonu, anahtar vb gibi… sık kullandığımız yüzeylerde etkili hijyen sağlamak amacıyla üretilmiştir.


Dünya Sağlık Örgütünün ilan ettiği pandemi sonrası virüslerden korunmak için kullandığımız yöntemler; virüsü direkt olarak almamızı önlemeye yönelik olmaktadır. Anti bakteriyel jeller2, kolonya ve maske: çevremizdeki insanlarda bulunan virüsün; bize geçmesini önlemektedir. Oysa ki; bizi koruyan maske, bizi bu tür virüs ve bakterilerden korumak için yeterli değildir.


Özellikle kapalı ortamlarda insanlarla yakınlaşmasak bile; eşyalar vasıtasıyla virüsleri alıp farklı ortamlara taşırız. Örneğin; iş yerindeki masanın üzerinde bulunan her türlü bakteri, temas ile başka bir ortama taşınır; ya da toplu yaşam alanları örneğin: Avm, Toplu Taşıma araçları, okullar, kreşler, evler kişisel temasta bulunduğunuz tüm araç gereçlerde kullanabileceğiniz doğal hijyen sağlayan bir üründür.  


Günlük Hayatta Temas edilen tüm yüzeylerin hijyeninde, temas edilen tüm nesnelerde kullanıma uygundur.

 

El ve Yüz hijyeni için yoğun Aloe Vera özü içeren Poxy Sıvı Sabun Kullanılması önerilmektedir.

 

SAĞLIĞINIZ İÇİN NORMALDEN DAHA FAZLA TEMİZLİK YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR. POXY HER YER; YOĞUN YÜZEY AKTİF MADDE İÇERİĞİ İLE UYGULANDIĞI YÜZEYDE HİJYEN SAĞLAR.