Her 500 tl siparişlerinizde 1 Poxy Hediye
Hesap Oluştur Giriş Yap
0
Sepetim


Sepetiniz boş

ÖNEMLİ DUYURU

17 Haziran 2020
ÖNEMLİ DUYURU!


SAYIN ÜYELERİMİZ ;
*** Kredi kartı ya da eft – havale ile oluşturturulan siparişlerin, 17.06.2020 tarihi itibari ile onay alınmadan ürün cıkışı yapılacaktır. Sadece kapıda ödeme veya mail order ile ödeme tercih edilen siparişlere onay için geri dönüş sağlanacaktır. Bu nedenledir ki ödeme şeklini kredi kartı ve eft-havale tercih eden üyelerimiz ; ürünleri, adres ve telefon bilgilerini eksiksiz doğru olarak siparişlerini tamamlamalıdır. (Not: Acık adres net olmalı ve telefon numarası başında sıfır olarak yazılmalıdır.)

Herhangi yanlış ve eksik bilgiden ya da takipsizlikden dolayı kaynaklanan iade durumunda, kargo ücreti üyenin kendisinden ya da sponsorundan karşılanacaktır.

Eft –havale şeklinde oluşturulan siparişin ödemesi yapılmama ve kapıda ödeme ile oluşturulan siparişlerde onay için müşteriye ulaşılamaması durumunda bir hafta sonunda sipariş iptal edilecektir.

01.07.2020 tarihi itibari ile ürünlerimizin alış ve satış fiyat geçişleri olacaktır. Bu nedenle, fiyat geçişi tarihinden itibaren;


Üyelerin minimum sipariş tutarı 125 TL.
İlk üyelik alışveriş tutarı 125 tl olarak güncellenecektir.

Aktiflik minimum ( tanıtım meteryalleri hariç ) sipariş tutarı 150 TL olarak devam etmektedir.

01.07.2020 tarihinden itibaren çekilen demoların üzerinde üye ID no yazılarak gönderim yapılması gerekmektedir. ID no yazılmamış demolar değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca demosu yayınlanan üye hediyesini yayın tarihinden sonra iki ay içinde kendisine ait ilk siparişinde alabilecektir. (Örneğin; 05.07.2020 tarihinde yayınlanan demo en geç 05.09.2020 tarihinde oluşturulan kendisine ait siparişe ekleme yapılacaktır.)


Üyelerin; network sistemi ,sipariş oluşturma, kampanyalar, v.b. gibi konularda bilgilendirilmesi sponsorların sorumluluğu altındadır. Kargodan hasarlı ürün teslim alınma durumunda; aynı gün içinde kişi kendisi , doğrudan genel merkez müşteri temsilcisine bildirmelidir.
POXY GENEL MERKEZ MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ ile irtibat, çalışma saatleri dahilinde yapılması önemle rica olunur.

Çalışma saatlerimiz: Hafta içi sabah 08.30 akşam 18.00 ; cumartesi sabah 08.30 akşam 18.00 arasındadır.