Her 500 tl siparişlerinizde 1 Poxy Hediye
Hesap Oluştur Giriş Yap
0
Sepetim


Sepetiniz boş

FİYAT GÜNCELLENMESİ

01 Temmuz 2020

ÖNEMLİ DUYURU 


01.07.2020 tarihi itibari ile,

Herhangi yanlış ve eksik bilgiden ya da takipsizlikten dolayı kaynaklanan iade durumunda, kargo ücretini üyenin kendisinden karşılanacaktır.

Kapıda ödeme bedeli 10 tl.

Üyelerin minimum sipariş tutarı 125 tl

İlk üyelik alışveriş tutarı 125 tl olarak güncellenecektir.

Aktiflik minimum ( tanıtım materyalleri hariç ) sipariş tutarı 150 TL olarak devam etmektedir.

01.07.2020 tarihinden itibaren çekilen demoların üzerinde üye ID no yazılarak gönderim yapılması gerekmektedir. ID no yazılmamış demolar değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca demosu yayınlanan üye hediyesini yayın tarihinden sonra iki ay içinde kendisine ait ilk siparişinde alabilecektir. (Örneğin; 05.07.2020 tarihinde yayınlanan demo en geç 05.09.2020 tarihinde oluşturulan kendisine ait siparişe ekleme yapılacaktır.)

Üyelerin; network sistemi ,sipariş oluşturma, kampanyalar, v.b. gibi konularda bilgilendirilmesi sponsorların sorumluluğu altındadır. Kargodan hasarlı ürün teslim alınma durumunda; aynı gün içinde kişi kendisi , doğrudan genel merkez müşteri temsilcisine bildirmelidir.

Siz değerli üyelerimize; sorun ve problem çözümleriniz için , sayfamızda DESTEK BİLDİRİM bölümü oluşturulmuştur. Bu bölümden müşteri temsilcilerimize ulaşım sağlamanız ,hızlı ve kaliteli hizmet vermemize yardımcı olacaktır. Bu nedenledir ki DESTEK BİLDİRİM hattını kullanmanızı önemle rica ederiz.

POXY ÜRÜNLERİNİ: N11, HEPSİBURADA, GİTTİGİDİYOR, PTT AVM VB GİBİ ... PAZARLAMA PLATFORMLARINDA SATIŞA SUNAN VEYA ŞAHSİ SATIŞ SİTELERİNDE , SATIŞINI GERÇEKLEŞTİREN ÜYELERİMİZ İÇİN; TEKLİ ÜRÜNLERE KARGO DAHİL GÖNDERİMLERDE 7 TL ,BİRDEN FAZLA ÜRÜNLERDE İSE VEYA BÜYÜK AMBALAJLARDAKİ ÜRÜNLER İÇİN 10 TL FİYATLARIN ÜZERİNE İLAVE EDİLEREK SATIŞA SUNULMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

FİYAT GÜNCELLEMELERİ; 02.07.2020 TARİHİ SAAAT 18:00’ A KADAR YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. GÜNCELLEME YAPMAYAN ÜYELERİN, ÜYELİKLERİ GEÇİCİ BİR SÜRE ASKIYA ALINACAKTIR.

AYRICA; POXY İNTERNET SİTESİNE SAHİP OLAN ÜYELERİMİZ , ‘’POXY RESMİ SİTESİ DEĞİLDİR’’ ‘’INSTAGRAM VEYA FACEBOOK RESMİ HESABI’’ GİBİ İBARELER KULLANMAMALIDIR. ŞU NOLU BAYİİ VEYA İL YANINDA BAYİ OLARAK KULLANMALARI GEREKMEKTEDİR. TESPİT EDİLDİĞİ TAKDİRDE HESAPLARI GEÇİCİ SÜRELİĞİNE ASKIYA ALINACAKTIR.

POXY NETWORK MARKETİNG